Drentklubben.se

Svenska Drentsche Patrijshond Klubbens huvudsäte:

SDPK c/o Elisabeth Gilek, Hagagatan 3, 11348 Stockholm, SVERIGE

Aktivitetskommitté: Anders Carlsson (sammankallande), Heidi Svensson,

Utställningskommitté: Nina G. Haug (sammankallande), Heidi Svensson

Hälsokommitté: Helena Lyckoskog (sammankallande), Åsa Lidgren

Mäss- och monterkommitté: Johan Lidgren (sammankallande) och Åsa Lidgren. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Valberedning: Valberedning: Niklas Öhrn (sammankallande), Jack Koert, vakans

Revisorer: Kjell Eriksson, Eva Öhrn, Krister Ramström (suppleant)